Een zomerse campagne, ontdek de mogelijkheden!

Een zomerse campagne op ons netwerk stelt je in staat in te spelen op de actuele weerssituatie in Nederland en ver daarbuiten. Ook is het mogelijk om specifiek te targeten op bepaalde activiteiten, interesses en uiteraard bestemmingen. Immers speelt ons netwerk een belangrijke rol bij inspiratie voor de volgende vakantie. De kracht van ons netwerk?

  1. Inspiratieplatform voor bestemmingen, door relevante informatie met betrekking tot weer en klimaat.
  2. Een eigen redactie verzorgd uitgebreid vakantieweer, weernieuws en vakantietips.
  3. Activiteitenweer per locatie, zo target je op BBQweer, fietsweer, visweer, wandelweer en golfweer wereldwijd.
  4. Uitgebreide strand- en watersportkanalen.
  5. Tips voor bestemmingen en uitjes via nieuwsbrief en redactioneel nieuws.

Een interessant bereik,tijdens het zomerseizoen.

Gedurende het zomerseizoen wordt het altijd wel een keer code oranje in Nederland. Op die dagen stijgt ook ons bereik naar code oranje. Echter is het zomerseizoen op ons netwerk ook wat meer gericht op bestemmingen buiten Nederland. We bieden als enige een regenradar en buienalarm buiten Nederland en dat wordt gewaardeerd door onze gebruikers.

35mln

Weergaven op webper maand in het zomerseizoen

4mln

Maandelijks actief in appin het zomerseizoen

6mln

Dagelijkse lezers in dagbladenOok de buitenland edities!

Regentargeting op Weerplaza

Regenkledingmerk AGU heeft twee jaar op rij in het herfstseizoen een mooie campagne gedraaid op Weerplaza. Mooie grote formaten getarget op regen in de Weerplaza app, op de site maar ook een banner in de dagbladen waren onderdeel van deze campagnes.

Ontdek het succes van deze case

Inspelen op het weer,zomerse targetingopties

Het weer is bepalend voor het gedrag van veel consumenten. Ons netwerk biedt opties om te targeten op een legio aan weercondities en parameters. Denk daarbij aan temperatuur, UV-index, weertype of bijvoorbeeld goed barbecueweer. Zo bereiken we samen met onze klant, de hoogste relevantie en dus resultaat!

Beter inspelen op de interesses van onze gebruikers? Laat ons weten wat jouw doelgroep is en wij denken graag mee bij het aanmaken van relevante audiences. Zo target je die sunseeker met interesse in Spanje, de avonturier met interesse in Scandinavië of de overwinteraar op Ibiza.

Regen

Alleen adverteren bij regen
of juist bij droog weer?

Weertype

Speel in op het weertype en
boek een zonnige campagne

Extreem weer

Juist adverteren bij
extreem weer?

Wil jij meer weten over adverteren op ons netwerk of heb jij al een zomerse campagne in gedachten? Check alle advertentiemogelijkheden en tarieven.

Graag persoonlijk advies?

Bel ons, 085 - 21 03 008

Neem contact op