Een unieke campagne, relevant en gericht!

Infoplaza Media Netwerk biedt unieke mogelijkheden voor iedere wintersportcampagne. Met de populaire websites Weerplaza.nl, Weersvoorspelling.nl en Weersverwachting.nl en de Weerplaza apps bereiken we gedurende het wintersportseizoen een grote en brede doelgroep met een duidelijke interesse in wintersport en andere winterse activiteiten. Zo behoort ook de Nederlandse natuurijs- en schaatsliefhebber tot belangrijke doelgroep op ons netwerk.

  1. Uitgebreide informatie met betrekking tot sneeuwhoogten, het weer en piste informatie voor meer dan 2.000 skiresorts.
  2. Een eigen redactie verzorgd uitgebreid wintersport- en weernieuws, direct gekoppeld aan Google Nieuws.
  3. Uniek videobereik door redactionele weervideo’s en webcamviews.
  4. Redactionele wintersportnieuwsbrieven met vele mogelijkheden.
  5. Een specifiek sneeuwalarm voor ieder skiresort.

Een interessant bereik,tijdens het wintersportseizoen.

Samen bereiken we de top gedurende het wintersportseizoen. Vooral in de periode van de kerstvakantie tot en met de voorjaarsvakantie zien wij de hoogste pieken. De doelgroep heeft gemeenschappelijke interesse in winter maar is ook zeer divers, van skieënde families tot offpiste poederfanaten. Tenslotte is de liefhebber van natuurijs en schaatsen ook bij ons aan het juiste adres.

10mln

Impressiesper seizoen

750K

Wintersportersper seizoen

25K

Actieve gebruikerswintersportnieuwsbrief

Branded content op Weerplaza

Skigebied Vaujany heeft dit jaar aan het begin van het wintersportseizoen een branded content campagne gedraaid op Weerplaza. Unieke storytelling door onze wintersportredactie, aangejaagd met een item in de nieuwsbrief, op social media en een display campagne op Weerplaza.

Bekijk het artikel op Weerplaza.nl

Inspelen op het weer,weertargeting bij wintersport

Niets is belangrijker dan de juiste timing voor een succesvolle campagne. Naast de verschillende targeting opties die we standaard aanbieden, zijn er ook voor een succesvolle wintersportcampagne weertargeting opties. Alleen campagne voeren als het sneeuwt of als het in Nederland gaat vriezen? Geen probleem!

Een hoge relevantie en effectiviteit bereiken door nog beter in te spelen op jouw doelgroep? Eveneens geen probleem! Op ons netwerk zijn verschillende audiences beschikbaar en is het mogelijk deze groepen op verzoek uit te breiden. Zo target je op de wintersporter met een bovengemiddelde interesse in bijvoorbeeld Oostenrijk, Scandinavië of Winterberg!

Sneeuw

Het populairste element

Weertype

Combineer de elementen

Temperatuur

Adverteer als het vriest

Wil jij meer weten over adverteren op Infoplaza Media Netwerk of heb je een mooie campagne in de planning? Check hier onze mogelijkheden en tarieven.

Graag persoonlijk advies?

Bel ons, 085 - 21 03 008

Neem contact op