Inspelen op het weer, begin vandaag!

Adverteren op Infoplaza media netwerk stelt je in staat om elke dag in te spelen op de actuele weerssituatie. Regen, sneeuw, storm of zonneschijn er is altijd een relevant moment voor jouw boodschap!

Het weer speelt een grote rol in het nemen van dagelijkse beslissingen. Het weer bepaalt elke dag wat we gaan doen, hoe we ons aankleden en hoe we ons vervoeren. Door het toevoegen van weertargeting aan een campagne kun je nog relevanter en gerichter adverteren, bovendien maak je ultiem gebruik van de pieken in bezoekersaantallen op ons netwerk.

Een logisch voorbeeld zou zijn om als het regent (of bijna gaat regenen) een advertentie te laten zien van regenkleding of paraplu’s maar denk hierbij ook aan andere vervoersmiddelen dan de fiets of een hyperlokale advertentie van jouw café, museum of andere plek waar de bezoeker zich kan vermaken terwijl hij wacht tot de bui voorbij is.

Als het weer piekt,piekt de traffic

Het lijkt een cliché, maar het is de waarheid. Niets is zo veranderlijk als het weer en daarmee ook ons verkeer.
Is het weer extreem of een hot topic in het nieuws dan bereiken wij code rood met ons verkeer.

175K

Gebruikers ophetzelfde moment

3mln

Uniek bereik op1 dag mogelijk

30mln

Schermweergavenop 1 dag

Regentargeting op Weerplaza

Regenkledingmerk AGU heeft twee jaar op rij in het herfstseizoen een mooie campagne gedraaid op Weerplaza. Mooie grote formaten getarget op regen in de Weerplaza app, op de site maar ook een banner in de dagbladen waren onderdeel van deze campagnes.

Ontdek het succes van deze case

Inspelen op het weer,weertargeting vandaag

Niets is belangrijker dan de juiste timing voor een succesvolle campagne. Verschillende targeting opties zijn daarbij belangrijke handvatten. Uiteraard biedt ons netwerk de mogelijkheid om te targeten op locatie, periode en doelgroep. Maar één van de grote voordelen van ons netwerk is de eenvoud en kracht van weertargeting.

Het weer speelt een belangrijke rol in het beïnvloeden van gedrag van de consument. Ons netwerk biedt opties om te targeten op een legio aan weercondities en parameters, zoals temperatuur, UV-index, weertype of bijvoorbeeld sneeuwval. De voordelen: real-time data zorgt voor een hoge relevantie, een hoge relevantie zorgt weer voor een hoge effectiviteit.

Regen

Het populairste element
wereldwijd in te zetten

Weertype

Combineer de weerelementen
en speel in op het ideale weer

Temperatuur

Adverteer alleen bij
de ideale temperatuur

Wil jij meer weten over vandaag adverteren op Infoplaza Media Netwerk of heb je een mooie campagne in de planning? Check hier onze mogelijkheden.

Graag persoonlijk advies?

Bel ons, 085 - 21 03 008

Neem contact op