Rich Media, prominent en high impact

Programmatic inkopen of een deal op maat?

Native advertising in samenwerking met Quantum

Influencer Marketing
met het Infoplaza
Media Netwerk

Onze redactie staat iedere dag voor u klaar met actueel nieuws en de beste achtergrondinformatie. Onze weerexperts zijn bekend van TV, krant en het web. Onze unieke storytelling propositie biedt jouw merk de mogelijkheid tot een koppeling aan ons netwerk. Wij werken in deze propositie nauw samen met onze partner Schneemenschen.

Een voorbeeld

Google Programmatic Advertising

Van display formaten via programmatic buying tot een branded content campagne precies op maat, Infoplaza Media Netwerk helpt jou je campagne tot een succes te maken.

Infoplaza
Google ID 3789117

Buienalarm
Google ID 95473973

Onze partners

Wij werken nauw samen met een aantal partners om zo een breed mogelijke propositie
te bieden en het inkopen eenvoudig te houden.

Voor Programmatic advertising via Google werken wij samen met de volgende exchange bidding partijen:

Adverteren bij het weer in de
landelijke of regionale dagbladen?

Wij werken in deze propositie nauw samen met de krantenuitgevers en de experts van Value Zipper kunnen je uitstekend adviseren.
Bekijk de mogelijkheden en prijzen.

Tarieven PDF

Targeting

Niets is belangrijker dan de juiste timing voor een succesvolle campagne. Verschillende targeting mogelijkheden zijn daarbij belangrijke handvatten. Uiteraard biedt ons netwerk de mogelijkheid om te targeten op enkele veel gebruikte opties, waaronder:

Periode en tijdstip

Locatie

Apparaat

Weertargeting

Één van de grote voordelen van ons netwerk is de eenvoud en kracht van weertargeting. Het weer speelt een belangrijke rol in het beïnvloeden van gedrag van de consument. Ons netwerk biedt opties om te targeten op een legio aan weercondities en parameters, zoals temperatuur, UV-index, weertype of sneeuwval.

Onze weertargeting geeft jou de mogelijkheid om alleen bij bepaalde condities of verwachte weersomstandigheden een campagne te draaien. Targeten op real-time data geeft je de mogelijkheid om de meest contextuele, relevante en op maat gemaakte boodschap aan klanten te leveren.

Regen

Het populairste element

Weertype

Combineer de elementen

Sneeuw

In Nederland of daarbuiten

Audience targeting

Adverteren gericht op specifieke interesses van onze gebruikers? Dan is audience targeting een relevante optie. Door middel van eerder getoonde interesses in bepaalde locaties en bestemmingen hebben wij op Weerplaza diverse audiences beschikbaar gemaakt.

Momenteel bieden wij de mogelijkheid om te targeten op gebruikers met een aangetoonde interesse in bijvoorbeeld vakantieweer en wintersport (het thema en specifieke wintersportgebieden). Op aanvraag kunnen we natuurlijk altijd specifieke audience toevoegen die geschikt zijn voor jouw merk of campagne.

Graag persoonlijk advies?

Bel ons, 085 - 21 03 008

Neem contact op